Κατασκευή e-shop

Κατασκευή πρωτότυπων e-shop

ΓΙα να είστε ανοιχτά ακόμα και όταν είστε κλειστά

Δημιουργία eshop

Ο όρος e-shop ή ηλεκτρονικό κατάστημα αναφέρεται στη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσω του διαδικτύου και είναι ευρέως γνωστό στην εποχή μας. Επιχειρήσεις με ή χωρίς φυσική παρουσία μπορούν να προβάλλουν τα προιόντα ή/και τις υπηρεσίες τους σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Νέοι και υφιστάμενοι πελάτες θα μπορούν να αγοράσουν από το κατάστημα σας 24/7 365 ήμερες το χρόνο. Οι δυνατότες που προσφέρει το Internet είναι αμέτρητες και θα σας εκλπήξουν.

eshop1

Χαρακτηριστικά eshop

Ε-shop με υψηλή αισθητική και unique design σε συνδυασμό με εύχρηστη και φιλική δομή. Κάθε eshop που δημιουργούμε είναι μοναδικό για κάθε πελάτη. Όμως όλα έχουν κοινή αρχή την λειτουργικότητα τόσο για τους πελάτες όσο και για τους διαχειριστές. Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά ηλεκτρονικά καταστήματα που θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

Απόδοση

Αρκεί απλά η κατασκευή του e-shop σας? Όχι για εμάς. Για αυτό χρησιμοποιούμε κάθε σύγχρονο δυνατό εργαλείο για να εξασφαλίσουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα. Διασυνδέουμε το e-shop σας με τις πιο διάσημες πλατφόρμες για να εξασφαλίσετε αύξηση των πωλήσεων, αναγνωρισιμότητα και συνεχή ανέυρεση νέων πελατών.

eshop4

Λειτουργίες e-shop

Δημιουργώντας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα μπορείτε να παρουσιάσετε όλα σας τα προιόντα χωρίς όριο χώρου. Οι πελάτες θα σας βρίσκουν άνα πάσα στιγμή και θα πραγματοποιούν τις αγορές τους στο κατάστημα σας ακόμα και στις 12 το βράδυ. Ένας απέραντος κόσμος δυνατοτήτων ανοίγεται μπροστά σας

Η δημιουργία μίας σελίδας που να είναι λειτουργική, με πρωτότυπο περιεχόμενο και φιλική προς το χρήστη αποτελεί τον ακρωγιναίο λίθο της  διαδικτυακής παρουσίας

Ασφάλεια

Σε κάθε συναλλαγή στο διαδίκτυο μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η ασφάλεια των συναλλαγών και η προστασία των προσωπικών δεδομένων. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα από αυτά αφού στη Codnext Software σας παρέχουμε όλους τους σύγχρονους μηχανισμούς ασφάλειας για να εξασφαλίσουμε ότι είστε προστευμένοι από πιθανές κακόβουλες ενέργειες τρίτων. Χτίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών προς το κατάστημα σας για εύκολες και ασφαλείς αγορές.

eshop5

Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση

Είμαστε δίπλα σας και σας παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε βήμα της δημιουργίας του e-shop σας. Παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση και υλικό για να εξοικειωθείτε πλήρως με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Άμεση επικοινωνία για καλύτερη εξυπηρέτηση

Φιλοξενία (Hosting)

Φιλοξενούμε το e-shop σας σε δικούς μας ειδικά διαμορφωμένους servers εξασφαλιζοντας μεγαλύτερη ταχύτητα, αξιοπιστία,ασφάλεια, σωστή λειτουργία για να είστε πάντα online.

eshop11

Γιατί Codnext?

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σύγχρονα eshop υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας. Κύρια προτεραιότητα μας είναι να δημιουργούμε Custom ηλεκτρονικά καταστήματα με ελκυστικό design που να αναδεικνύουν την ταυτότητά σας και να σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop?

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.